Horloge reparatie

In tegenstelling tot een volledige service/revisie wordt bij een horloge reparatie vaak alleen het defecte onderdeel vervangen. De horlogemaker zal het benodigde onderdeel bestellen wanneer niet op voorraad. Voor vintage horloges kan het bestellen van onderdelen erg lastig zijn. Het is in dat geval erg fijn als de horlogemaker zijn netwerk kan raadplegen om toch het juiste onderdeel te vinden.

Vaak voorkomende reparaties zijn:

  • Kroon/opwindstift vervangen
  • Opwindmechanisme vervangen
  • Lunette repareren / vervangen
  • Wijzers repareren / vervangen
  • Armband vervangen / inkorten

Horloge reparatie via Interchrono

Bent u op zoek naar een horlogemaker voor de reparatie van uw horloge? Bij Interchrono zijn uitsluitend gediplomeerde professionals aangesloten zodat u verzekerd bent van een goede afloop.
Wanneer u een aanvraag voor reparatie op onze site geplaatst heeft, ontvangt u binnen korte tijd één of meerdere prijsindicaties van horlogemakers. Houd u er wel rekening mee dat het voor de horlogemaker erg moeilijk in te schatten is wat de staat van het horloge is. Een op het oog onschuldig defect kan serieuze vervolgschade veroorzaakt hebben. De definitieve prijsopgave ontvangt u daarom altijd na uitgebreid onderzoek door de horlogemaker.

Populaire merken

Onderstaande merken worden vaak aangeboden bij Interchrono aangesloten horlogemakers